Sähkötyöt – Antenniasennus – Sähkösuunnittelu – Kodinkoneiden asennus ja kuljetus

Sähkömies palvelut

Meiltä saat kaikki sähkötyöt yrityksille ja kotitalouksille. Erikoisosaamistamme ovat olleet viime vuosina kovaan kysyntään nousseet aurinkosähkösähköjärjestelmät. Aurinkovoimalat ja kesämökkien sähköistäminen aurinkosähköllä. Myös erikoisemmat omakotitalot ja niiden sähkösuunnittelu ovat erikoisalaamme. Olemme myös kunnostautuneet erilaisissa huolto ja vika tehtävissä. Näitä tehtäviä on ollut useilla eri toimijoilla maataloudesta teollisuuden yrityksiin.

sahkourakointi

Sähköurakointi ja -asennus

Tarjoamme monipuolisia sähköasennuspalveluja yksityisille ja yrityksille.  Toteutamme erikokoiset saneeraukset ja uudisrakennukset. Sähköistyspalveluihimme kuuluu esimerkisi omakotitalot, rivitalot, teollisuusrakennukset ja maatalouden rakennukset. Teemme myös kaikki pienetkin asennukset, esimerkiksi pistorasioiden ja valopisteiden lisäykset. Toteutamme myös omakotitaloja Abb free@home kotiautomaatiolla.

sahkomies

Sähkösuunnittelu

Teemme laadukkaat sähkösuunnitelmat omakotitaloihin ja teollisuuteen. Käytämme Cads Planner ohjelmistoa. Huomiomme suunnittelussa aina asiakkaan tarpeet sekä käytettävien tarvikkeiden mahdollisimman kustannustehokkaat ratkaisut. Kysy tarjouksemme suunnittelusta! Kauttamme myös valaistussuunnitelmat. Toimimme yhteistyössä suomalaisen Winled Oy:n kanssa. Tutustu Winled valaistukseen. Suunnittelemme ja asennamme myös led-valaistuksia erikokoisiin yrityskiinteistöihin. Led-valaistukset yrityksille nyt myös osamaksulla, sisältäen takaisinmaksulaskelmat, valaistussuunnitelman sekä työt ja tarvikkeet.

sahkotarvikkeet

Sähkötarvikkeet ja LVI tarvikkeet

Asennuspalvelumme yhteydessä huolehdimme myös samalla tarvikkeista työmaalle. Myymme myös sähkötarvikkeita kuluttajille. Monipuolisen toimittaja verkostomme ansiosta voimme toimittaa lähes kaikki sähköalan tarvikkeet. Tuotevalikoimassamme löytyy esimerkiksi: Kaikki sähköalan asennustarvikkeet, hälytysjärjestelmät, antennitarvikkeet, sähkökiukaat, kodinkoneet, aurinkosähkö, valaisimet. Kysy rohkeasti tarjoustamme sähkötarvikkeista joita voimme toimittaa ympäri Suomea. Kaikki LVI tarvikkeet myös kauttamme. Esimerkikisi vesivaraajat, liesituulettimet, ilmanvaihtokoneet, maalämpöpumput, öljylämmityskattilat. Kysy rohkeasti tarjoustamme!

erikoispalvelut

Kodinkoneiden asennus ja kuljetus palvelut

Asennamme kaikki kodinkoneet ammattitaidolla. Asennettavia kodinkoneita esimerkiksi: Astianpesukone, pyykinpesukone, liesi, liesitaso, erillisuuni, jääkaapit, pakastimet, kiukaat, liesituulettimet. Autamme myös tarvittaessa kodinkoneiden kuljetuksessa paikasta toiseen. Annamme asennuksesta aina asennustodistuksen. Asiakkaitamme ovat useat kodintekniikkaa myyvät liikkeet Joensuussa.  Kysy tarjous kuljetus ja asennuspalvelustamme!

Erikoispalvelut

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesta ja tarjota mahdollisimman laajat palvelut yhdeltä toimijalta.  Muita palvelujamme ovat: antenniasennus, murtohälytysasennus, kulunvalvonta, turvakamerat, kodinkoneiden asennus, palokatkojen asennus, atk kaapelointi, teollisuuden koneasennus, sähköteollisuuden alihankinta ja kokoonpano, aurinkosähkö, huolto ja kunnossapito.  60204-1 mukaiset koneiden sähkötarkastukset, taloautomaatio, Abb free@home.

Edustukset

Sähköauto lataus: http://sahkolataus.fi/asennusliikkeet/

Unit Scandinavia kodinkoneet.  http://www.unitscandinavia.fi/

Winled valaisimet ja valaistussuunnittelu.  http://www.winled.fi/

Sunwind mökkitarvikkeet.  http://www.sunwind.fi/

Celotron hälytysjärjestelmät.  http://www.celotron.com/

Eurosolar aurinkosähkötuotteet.  http://www.eurosolar.fi/

Sawo sähkökiukaat.  http://www.sawo.fi/

Magnum kiukaat.  http://www.tahtisaunat.fi/

Sähkötukkurit: SLO, Ahlsell, Rexel, Elparts, Etherma,

takaisin ylös